We hebben altijd een voorraad producten voor het onderhouden van houten voorwerpen en ook voor het beschermen en kuisen van zilver. Deze producten zijn veilig voor je zilveren en verzilverde voorwerpen en laten geen smaak na op bv bestek.

Door het aanbrengen van het product met een nat sponsje en nadien goed te spoelen, wordt het onderhouden van zilver snel en doeltreffend. 

Voor zilveren en verzilverd bestek dat je niet dagelijks gebruikt , verkopen wij speciale vilten wikkelzakjes . Elk zakje kan 12 stuks bestek bevatten en zo bewaard moet je je zilver nauwelijks nog poetsen.

Wij geven je graag de nodige uitleg in de winkel.

 

Een veldboeket is een uiterst charmant wild gestoken boeket , het moet eruit zien alsof je in een veld loopt. 

 

Moeilijk is het niet, maar enkele basisregels moet je wel in acht nemen.

  • pluk in de tuin of langs de wegberm, doe dit dan in de frisse ochtend, veldbloemen verwelken zeer snel. Doe er de onderste bladeren af en zet ze onmiddellijk in een emmer water.
  • maak het met heel kleurige bloemen, maar dan ook alle kleuren door elkaar, of kies juist voor een kleur, bijvoorbeeld blauw in verschillende tinten van lichtblauw over lavendelblauw, hemelsblauw ...en combineer met wit. 
  • kies voor enkele grote losse bloemen van verschillende soort en vorm en combineer met losse kleine bloemen zoals kamille of schermbloemen die goed opvullen.
  • verwerk altijd kruiden, bladeren en grassen in je boeket, ze geven een mooie structuur. 
  • zorg dat je vaas geen al te grote opening heeft, want dan valt het boeket makkelijk uit elkaar.
  • als je nog maar een beginner bent, schik dan in de vaas zelf, begin met de grote bloemen en het groen, vul op met de kleine bloemen en dan met de grassen . Zorg ervoor dat er geen bladeren in het water hangen, je boeket zal langer mooi blijven. 
  • vul zeer vaak water bij, het zijn dorstige klanten die veldbloemen. 
  • heb je geen groene vingers, geen nood, zelfs met een mengeling van grassen, bladeren en enkele bloemen in verschillende kleine flesjes en potjes maak je een super mooi en eenvoudig geheel. Pas je groen aan aan je potje : kies voor een fijne bloem, zoals een boterbloem glas en voor een stoer potje een groter blad, zoals een wilde kastanje in een oud bierflesje. En vooral varieer ! 

 

PROBEREN MAAR !